'Met Het Wroetvarken kan de slager het verschil maken'

Afgelopen zondag was Smaak in de Zaak aanwezig op de eerste landelijke Wroetdag. Dit is een initiatief waarbij de betrokkenen van de varkensvleesketen Het Wroetvarken bij elkaar komen om andere schakels van de keten nog beter te leren kennen.
ONZE REPORTAGE
Een verhaal te omvattend voor op een verpakking. Dat is hoe de grondleggers van Het Wroetvarken hun varkensvleesconcept omschrijven. Exclusief verkrijgbaar bij de slager, zodat hij zich op een toegankelijke manier kan onderscheiden op aspecten waar steeds meer aandacht voor is: dierenwelzijn en traceerbaarheid. Een stap waar het volgens de grondleggers hoog tijd voor is.

JELLEMA EERSTE BETER LEVEN SLAGERIJ VAN NEDERLAND

‘Het wordt tijd dat de slager aan de verwachting van de consument voldoet.’
Geef je mening over Smaak in de Zaak
En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.