Go to content
Menu

Achter de schermen bij winnaars Spareribs Trophy 2018

Nieuws
Header afbeelding voor Achter de schermen bij winnaars Spareribs Trophy 2018

Smaak in de Zaak bezocht Slagerij van Tilburg in Sliedrecht, die vorige week de prijs voor de lekkerste spareribs van Nederland in de wacht sleepte.

Waar de slagerij normaal in een goede zomerweek honderd a honderdtwintig kilo spareribs verkocht, ging er vorige week vijfhonderd kilo over de toonbank.

De prijs werd vorige week maandag door de KNS uitgereikt. Daar spraken we winnende slagers John en Roy van Tilburg, die Smaak in de Zaak uitnodigde om de spareribs zelf te komen beoordelen. Dat lieten we ons geen tweede keer zeggen.

Lees ook
In gesprek met: winnaars Spareribs Trophy 2018 thumbnail

In gesprek met: winnaars Spareribs Trophy 2018

Slagerij van Tilburg in Sliedrecht ging gisteravond met de Spareribs Trophy 2018 naar huis. De bekendmaking vond plaats tijdens een Inspiratiecongres van KNS, in Maarssen. De prijs werd uitge…

Het effect van de titel voor de spareribs is ongekend. Hoe graag de mannen de prijs ook eens wilden winnen, zelfs zij hadden niet gedacht dat het zoveel extra interesse teweeg zou brengen.

'Toen we oud-winnaars vertelden honderd kilo klaar te hebben staan, kregen we het advies om de wekker extra vroeg te zetten'

John van Tilburg

En lekker, dat waren ze! De spareribs hadden een mooie, pure vleessmaak en perfectie bite.

Lees ook
Zo maak je eenvoudig de malste spareribs! thumbnail

Zo maak je eenvoudig de malste spareribs!

In onze rubriek Tips van Butcher Björn geeft onze nieuwe ambassadeur en eigenaar van Slagerij Björn van Koppen jou tips over het vak! Deze keer vertelt hij hoe hij spareribs bereidt!
Form icon

Geef je mening over Smaak in de Zaak

En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.

Delen
Aanmelden nieuwsbrief
Vind je dit artikel interessant?