Go to content
Menu

Arno Wapenaar wint Gouden Slagersring 2018

Nieuws
Header afbeelding voor Arno Wapenaar wint Gouden Slagersring 2018

Arno Wapenaar sleept de gewilde Gouden Slagersring in de wacht. Deze werd op de avond van 11 april, op het SVO in Houten uitgereikt. De eerste prijs voor jong talent is voor Julian Horst.

De competitie beloont innovaties binnen het slagersvak. Wapenaar maakte deze editie niet alleen een innovatief product, maar speelde met zijn Power meat bar crunch ook nog behoorlijk in op de trend van gezonde voeding in combinatie met veel sporten. 

Met zijn gezonde (sport)reep benadrukt Wapenaar de kracht van vlees. ''Vlees mag dan vaak negatief in de media zijn, maar het is een super mooi, puur en gezond product, barstensvol met eiwitten en mineralen.''

Alt text

Bovenstaad het winnende product: de Power meat bar crunch van Arno Wapenaar. De reep wordt in de slagerij van Wapenaar, in Vlaardingen, verkocht en van verder ontwikkelingen houden we je op de hoogte!

Wapenaar adviseert ieder die de Gouden Slagersring ook beoogt te winnen vooral trots te zijn om iets moois van een dierlijk product te maken. ''Een dier heeft er voor geleefd, je kan er echt hele mooie gezonde dingen mee maken, doe dat dan ook. Ga er niet mee rommelen.''

Alt text

Jong talent

Julian Horst ging er met de hoofdprijs in de categorie Jong talent vandoor. De ambitieuze jonge slager is werkzaam bij Slagerij Van Engelen in Garderen en maakte voor de wedstrijd een schenkelpastrami. Vooral de robuuste presentatie van de schenkel viel bij de vakjury in de smaak. 

De Gouden Slagersring is een initiatief van Vleesmagazine in samenwerking met de brancheorganisatie KNS en SVO vakopleiding food en wordt al sinds 1953 uitgereikt.  

Foto's zijn gemaakt door Deborah Herder

 

Form icon

Geef je mening over Smaak in de Zaak

En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.

Delen
Aanmelden nieuwsbrief
Vind je dit artikel interessant?