Go to content
Menu

DAG 1 SLAVAKTO 2018: DE 6 GROTE VERRASSINGEN

Nieuws
Header afbeelding voor DAG 1 SLAVAKTO 2018: DE 6 GROTE VERRASSINGEN

Dag één van Slavakto 2018 zit er op. We delen onze eerste indrukken en het nieuws van de dag, zodat jij weer helemaal op de hoogte bent. Vanmiddag opent de Jaarbeurs haar deuren voor dag twee, aanmelden kan nog! En anders volg je de beurs natuurlijk hier!

1. Op de hele beurs is er opvallend veel aandacht voor dierenwelzijn.

Foodimpuls introduceert een nieuw varkensvleesconcept, het Wroetvarken is vertegenwoordigd en ook Livar laat weer van zich horen. Eén ding is duidelijk: er is behoefte aan een alternatief op varkensvlees uit de gangbare industrie.

Lees ook
'Met Het Wroetvarken kan de slager het verschil maken' thumbnail

'Met Het Wroetvarken kan de slager het verschil maken'

Afgelopen zondag was Smaak in de Zaak aanwezig op de eerste landelijke Wroetdag. Dit is een initiatief waarbij de betrokkenen van de varkensvleesketen Het Wroetvarken bij elkaar komen om ander…

2. Epos komt met een nieuw kruidenassortiment voor consumenten met de versspecialist als enige verkoper.

Het volledige assortiment is allergeenveilig. Een thema waar op de hele beurs ook veel aandacht voor is. Het nieuws werd gistermiddag gepresenteerd. De kruidenpotjes worden gepresenteerd in een op maat gemaakt display, die de versppecialist in zijn winkel kan plaatsen. Slager Tim de Gier (Nijkerk) mocht het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Alt text Alt text

3. Nieuws: Keurslagerij Jos Smal wint unieke vakwedstrijd Het Perfecte Pekelvlees

De unieke, eenmalige vakwedstrijd Het Perfecte Pekelvlees is gewonnen door Keurslagerij Jos Smal uit Blokker. Slager Jos Smal nam de eerste prijs op de beurs in ontvangst. De vakwedstrijd werd georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Slagers.

Alt text

4. Ludiek: Slagerspassie tatoeëert de echte fans met een Slagerspassie-tattoo.

Helemaal eens Slagerspassie: passie over het slagersvak is iets om trots op te zijn! Uitdragen dus! Of je dat middels een Tatoeage doet, laten we aan jou over! Je vindt Slagerspassie bij de KNS-stand.

5. Nieuws: De Vleeschhouwerij in Zetten is door Slavakto verkozen tot de Leukste Slagerij van Nederland.

Gister streden de provinciewinnaars tegen elkaar. Voorafgaand werden deze middels stemmen verkozen. Binnenkort gaan we weer bij de Vleeschhouwerij langs en vragen wij hen om een reactie!

Lees ook
De Vleeschhouwerij: Van taboe tot trots thumbnail

De Vleeschhouwerij: Van taboe tot trots

Vleesambassadeur Cees van den Berg doet er in zijn werkplaats - De Vleeschhouwerij in Zetten -  alles aan om het taboe rondom vlees te doorbreken. 'Hier gebeurt alles onder het oog van de consument.'

6. Wimag brengt de uitstraling van iedere slagerij naar een nieuw niveau! De stand van het Belgische winkelinterieurbedrijf straalt exclusiviteit en luxe uit.

De stand trekt dan ook bijzonder veel belangstelling.

Alt text Alt text

Vanmiddag zijn we er weer! Morgen dus een overzicht van dag twee en later deze week een sfeerimpressie van Slavakto 2018 in video!

Ben je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Zo voorkom je dat je onze artikelen mist!

Lees ook
DAG 2 SLAVAKTO 2018: 5 KEER HET VERMELDEN WAARD thumbnail

DAG 2 SLAVAKTO 2018: 5 KEER HET VERMELDEN WAARD

Slavakto 2018 zit er op. Een overzicht van vijf zaken die ons op de tweede dag zijn opgevallen. Te beginnen met het nieuws van de dag. 1. Nieuws: De titel van Lekkerste Bal Gehakt 2018 is voo…
Form icon

Geef je mening over Smaak in de Zaak

En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.

Delen
Aanmelden nieuwsbrief
Vind je dit artikel interessant?