Go to content
Menu

DE ONDERNEMERS VAN DE TOEKOMST

Innovatie
Header afbeelding voor DE ONDERNEMERS VAN DE TOEKOMST

Graag stellen we je voor aan een klein gezelschap jonge slagers, met de ambitie een eigen slagerij te runnen. Ze komen samen om ervaringen te delen en van elkaar te leren.

Lees ook
DE TOEKOMSTVISIE VAN GUUSJE BROEKHOF thumbnail

DE TOEKOMSTVISIE VAN GUUSJE BROEKHOF

In deze video deelt ondernemerd slagerdochter Guusje Broekhof haar ideeën voor de toekomst van haar in Haarlem gevestigde speciaalzaak.

Patrick Mul (26) is werkzaam bij Slagerij Sam Rood in Avenhorn. Samen met de dochter van zijn werkgever neemt Patrick over een paar jaar de slagerij over.  

Melissa Boon (22) is slagersdochter van de in Bovenkarspel gevestigde Keurslager Timo Boon. Ze deed een Hbo-opleiding toen ze zichzelf afvroeg waarom ze niet fulltime ging doen wat ze al jaren zo graag deed: in de slagerij werken.

De komende tijd laten we je graag meer zien over deze (en de andere) ondernemers! Schrijf je in op de nieuwsbrief om gegarandeerd op de hoogte te blijven.

 

Lees ook
De ondernemer van de toekomst tot de slagerij verleiden thumbnail

De ondernemer van de toekomst tot de slagerij verleiden

Het aantal slagerijen neemt af en een gebrek aan opvolging is daar de voornaamste oorzaak van. KNS-voorzitter Fred Karremans tijdens het KNS-inspiratiecongres over de kwestie. ‘We moeten onz…
Form icon

Geef je mening over Smaak in de Zaak

En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.

Delen
Aanmelden nieuwsbrief
Vind je dit artikel interessant?