Go to content
Menu

DE WEG NAAR ONDERNEMEND SLAGER

Inspiratie
Header afbeelding voor DE WEG NAAR ONDERNEMEND SLAGER

Dit is het verhaal van André Menting (48). Hij werkt bij de gemeente, leert het slagersvak en ondernemerschap aan de Ondernemersacademie Food en droomt van een eigen slagerij.  

Bekijk onderstaande video voor een introductie van André Menting. De komende tijd houdt Smaak in de Zaak je op de hoogte van zijn avontuur.

Lees ook
De opleiding voor de slager van de toekomst! thumbnail

De opleiding voor de slager van de toekomst!

Een nieuwe opleiding voor jonge ondernemers met passie voor lekker eten, waar zij worden klaargestoomd voor het runnen van een eigentijdse slagerij. Dat is de Ondernemersacademie Food. In ges…
Lees ook
IN GESPREK MET WERKGEVER VAN ANDRÉ MENTING thumbnail

IN GESPREK MET WERKGEVER VAN ANDRÉ MENTING

Smaak in de Zaak volgt André Menting, die nu nog bij de gemeente Renkum werkzaam is, maar die zich via de Ondernemersacademie Food klaarstoomt voor een onderneming in het slagersvak.&nb…

Menting volgt nu een opleiding in het herkennen en werken met vlees. Op deze manier wordt hij klaargestoomd voor de Module Ondernemerschap, waar hij in september mee start.

De Slagerswereld kampt met een te kort aan opvolging. Om daar verandering in te brengen werd Ondernemersacademie Food in het leven geroepen. De opleiding is bedoeld om potentiele ondernemers te enthousiasmeren voor het slagersvak en hen om te scholen tot ondernemend slager.    

Form icon

Geef je mening over Smaak in de Zaak

En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.

Delen
Aanmelden nieuwsbrief
Vind je dit artikel interessant?