Go to content
Menu

FAMILIEZAKEN: FAMILIE GLEIS IN AALTEN

Familiezaken
Header afbeelding voor FAMILIEZAKEN: FAMILIE GLEIS IN AALTEN

De familie Gleis wordt door met vier man sterk vertegenwoordigd in het familiebedrijf Gleis keurslager. Koen Gleis (28) keerde onlangs – na verschillende studies - terug naar het honk. Vastbesloten om de zaak voort te zetten. Een verrassing voor zijn vader, broer en oom.

Geniet van weer een nieuwe aflevering van onze serie Familiezaken, waarin we verschillende generaties binnen één bedrijf interviewen over het verleden, gemaakten keuzes en de toekomst van hun familiebedrijf.

Lees ook
FAMILIEZAKEN: MARCEL & MENNO HORNEMAN - ZANDVOORT thumbnail

FAMILIEZAKEN: MARCEL & MENNO HORNEMAN - ZANDVOORT

Tot het moment dat Marcel Horneman zijn nieuwe zaak opende, had hij zijn zoon nooit als opvolger van zijn slagerij verwacht. De nieuwe winkel veranderde dat. Marcel en zijn zoon Menno(20) over…
Lees ook
FAMILIEZAKEN: GERARD & SUZAN STELTENPOOL - HOEVELAKEN thumbnail

FAMILIEZAKEN: GERARD & SUZAN STELTENPOOL - HOEVELAKEN

Sinds 1 april is Suzan Steltenpool medevennoot in de Keurslagerij van haar ouders. De komende jaren wordt ze klaargestoomd om de zaak volledig over te nemen. Van de samenwerking leerde Gerard …

Kan je geen genoeg van de herkenbare, hilarische en soms ontroerende items krijgen? Bekijk hier alle afleveringen en meld je hieronder aan op de nieuwsbrief om in het vervolg geen aflevering te missen.

Smaak in de Zaak attenderen op een geschikt Familiebedrijf voor onze nieuwe serie kan door te mailen naar info@smaakindezaak.nl of door het invullen van het contactformulier op deze website.

Form icon

Geef je mening over Smaak in de Zaak

En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.

Delen
Aanmelden nieuwsbrief
Vind je dit artikel interessant?