Go to content
Menu

FAMILIEZAKEN: LEO EN THIJS VAN BEUSICHEM - ZEEWOLDE

Familiezaken
Header afbeelding voor FAMILIEZAKEN: LEO EN THIJS VAN BEUSICHEM - ZEEWOLDE

Met bijna het hele gezin in hetzelfde bedrijf werken: vader Leo, moeder Jolanda en zoons Joost en Thijs van Beusichem doen dat. Ze zijn onder andere gespecialiseerd in het verbouwen van bieten, tarwe, uien en aardappelen. 

Naast hun liefde voor het bedrijf hebben Leo en Thijs nog iets gemeen. Beiden hebben hun professionele wielrencarrière opzij gezet om in het familiebedrijf te werken. Het unieke aan dit AGF-bedrijf is dat zij een deel van hun aardappeloogst verwerken tot conserveermiddelenvrije friet. 

In hoeverre het bedrijf in de toekomst nog gaat uitbreiden is nog de vraag. Kwaliteit en smaak staan duidelijk voorop, daar mag nergens van ten koste gaan. Leo verwacht dat Joost zich in de toekomst zal gaan focussen op de landbouw, terwijl Thijs de commerciƫle en ondernemende kant meer op zich zal nemen.

Lees ook
TREND: CONSERVEERMIDDELEN MIJDEN thumbnail

TREND: CONSERVEERMIDDELEN MIJDEN

De consument heeft steeds meer bezwaren op het gebruik van conserveringsmiddelen. De familie van Beusichem springt op de trend in. Het bedrijf verwerkt eigen gepote aardappelen tot verse friet…
Form icon

Geef je mening over Smaak in de Zaak

En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.

Delen
Aanmelden nieuwsbrief
Vind je dit artikel interessant?