Go to content
Menu

FAMILIEZAKEN: THEO EN THIERRY RIETVELD - BODEGRAVEN

Familiezaken
Header afbeelding voor FAMILIEZAKEN: THEO EN THIERRY RIETVELD - BODEGRAVEN

Twee eigen boerderijen waar runderen voor de slagerij worden gefokt. Theo en Thierry Rietveld maken dit unieke concept werkelijkheid. Ook de vrouw en zoon van Theo steken hun handen flink uit de mouwen om de boerderij en slagerij zo goed mogelijk te laten lopen. 

Het unieke aan slagerij Rietveld is dat ze hun eigen rundervlees verkopen. Theo vertelt over het ontstaan van dit concept: "De veemarkten werden afgeschaft, zodoende zijn wij met de boederij begonnen."

Lees ook
SMAAK IN DE ZAAK PRESENTEERT: HET RIETVELDER RUND thumbnail

SMAAK IN DE ZAAK PRESENTEERT: HET RIETVELDER RUND

Het verhaal van Slagersbedrijf Rietveld in Bodegraven voorziet veel behoeften van de hedendaagse consument. Denk aan traceerbaarheid en daarmee transparantie en de garantie van dierenwelzijn. …

Het familiebedrijf Rietveld bestaat al negentig jaar. Thierry hoopt in de toekomst het stokje door te kunnen geven aan de vierde generatie. Dat zal nog wel een aantal jaar duren, maar zijn twee-jarige zoontje komt nu al elke dag langs in de slagerij om een plakje worst te halen. Nu is Thierry vooral bezig met het innoveren van de slagerij. 

Lees ook
FAMILIEZAKEN: MARCEL & MENNO HORNEMAN - ZANDVOORT thumbnail

FAMILIEZAKEN: MARCEL & MENNO HORNEMAN - ZANDVOORT

Tot het moment dat Marcel Horneman zijn nieuwe zaak opende, had hij zijn zoon nooit als opvolger van zijn slagerij verwacht. De nieuwe winkel veranderde dat. Marcel en zijn zoon Menno(20) over…
Form icon

Geef je mening over Smaak in de Zaak

En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.

Delen
Aanmelden nieuwsbrief
Vind je dit artikel interessant?