FAMILIEZAKEN: THEO EN THIERRY RIETVELD - BODEGRAVEN

Twee eigen boerderijen waar runderen voor de slagerij worden gefokt. Theo en Thierry Rietveld maken dit unieke concept werkelijkheid. Ook de vrouw en zoon van Theo steken hun handen flink uit de mouwen om de boerderij en slagerij zo goed mogelijk te laten lopen.
Het unieke aan slagerij Rietveld is dat ze hun eigen rundervlees verkopen. Theo vertelt over het ontstaan van dit concept: "De veemarkten werden afgeschaft, zodoende zijn wij met de boederij begonnen."

SMAAK IN DE ZAAK PRESENTEERT: HET RIETVELDER RUND
Het familiebedrijf Rietveld bestaat al negentig jaar. Thierry hoopt in de toekomst het stokje door te kunnen geven aan de vierde generatie. Dat zal nog wel een aantal jaar duren, maar zijn twee-jarige zoontje komt nu al elke dag langs in de slagerij om een plakje worst te halen. Nu is Thierry vooral bezig met het innoveren van de slagerij.

FAMILIEZAKEN: MARCEL & MENNO HORNEMAN - ZANDVOORT
Geef je mening over Smaak in de Zaak
En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.