Go to content
Menu

Festivalkriebels? Deze ondernemers in ieder geval wel!

Inspiratie
Header afbeelding voor Festivalkriebels? Deze ondernemers in ieder geval wel!

Het festivalseizoen is weer begonnen. Dat biedt kansen voor verrspecialisten. Een aantal inspirerende voorbeelden van versspecialisten die jou misschien wel voor gingen!  

De Mosselman

Op verschillende foodfestivals in Nederland serveert Sebastiaan Knottnerus Mosselgerechten vanuit een mosselvormige foodtruck. Smaak in de Zaak spotte de ondernemer vorig festivalseizoen op foodfestival Kannen & Kruiken in Amersfoort. Hij benadrukte dat een plekje op een festival de uitgelezen kans is om te laten zien wat je in huis hebt.

De festivals is overigens niet de kern van zijn bedrijf. Op deze manier speelt hij zichzelf in de kijker bij potentiele gasten voor zijn private-dining!

Meer over de mosselman vind je hier!

Markslagers

Een tweede succesverhaal. Dat is wat de foodfestivals slager Edward van de Pol opleverde. Voor de festivals starrte hij een tweede bedrijf: Marktslagers, waarmee hij op foodfestivals in Amersfoort staat. Daar schotelt hij de festivalgangers de producten uit zijn marktslagersbedrijf voor.

Ook voor Van de Pol begon dit als een promotie van zijn oorspronkelijke zaak. Vanwege het laaiende succes ging hij door. Hij investeerde in een nieuwe wagen. Naast lekker eten draait het volgens hem op festivals vooral om opvallen. Dankzij Marktslagers heeft Van de Pol nu catering-klussen die hij met zijn slagerij nooit had binnen gehaald. 

Meer over dit bedrijf weten? Bekijk de hele productie!

 

Form icon

Geef je mening over Smaak in de Zaak

En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.

Delen
Aanmelden nieuwsbrief
Vind je dit artikel interessant?