Go to content
Menu

GOED NIEUWS VOOR BAKKERSMOLEN SCHULD - ELBURG

Nieuws
Header afbeelding voor GOED NIEUWS VOOR BAKKERSMOLEN SCHULD - ELBURG

Bijna een jaar geleden publiceerden we een productie over het unieke ondernemen van eigentijdse bakker Jan-Aart Schuld. Hij runt een bakkerij in Oldebroek en kocht een authentieke molen in Elburg als tweede vestiging.  

Inmiddels is de renovatie van de molen in volle gang. De vergunning zijn rond en Bakker Schuld heeft laten weten de vestiging medio april 2019 te openen. 

Bekijk hier de beelden van het authentieke gebouw en de plannen van Jan-Aart Schuld.

Lees ook
VAN AKKER TOT BAKKER MET EIGEN MOLEN thumbnail

VAN AKKER TOT BAKKER MET EIGEN MOLEN

De sinds 1886 in Oldebroek gevestigde Bakkerij Schuld gaat een uniek project aan. Eigenaar Jan-Aart Schuld kocht de authentieke molen in de aangrenzende gemeente Elburg. De molen uit 1853 word…

Deze foto van Molen De tijd werd gemaakt door Madebyme-photography.

Binnenkort zal de molen weer volop bloeien als bakkerij, luchroom, atelier en winkel. De maalmachine is met de koop door Bakkerij Schuld voorlopig gered. Daarmee blijft een historisch erfgoed - het monument stamt uit 1853 - behouden.

Alt text

Een klein (maar veelbelovend) voorproefje van de zaak! De foto werd geplaatst op de Facebook-pagina van de Bakkersmolen. Volg de pagina om van alle ontwikkelen in het project op de hoogte te blijven!

In het voorjaar komt Smaak in de Zaak met een reportage over de draaiende ambachtelijke bakkerij op deze unieke locatie.

Form icon

Geef je mening over Smaak in de Zaak

En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.

Delen
Aanmelden nieuwsbrief
Vind je dit artikel interessant?