Go to content
Menu

IN GESPREK MET NEDERLANDSE YOUNG BUTCHERS 2019

IYBC
Header afbeelding voor IN GESPREK MET NEDERLANDSE YOUNG BUTCHERS 2019

Sinds haar derde plek vorig jaar, popelt Josja Haagsma om haar eigen finale voor te bereiden. Een lange tijd ontbraken daarvoor onmisbare schakels: haar teamgenoten. Inmiddels zijn die bekend. In gesprek met de Nederlandse Young Butchers van 2019.

Over de wedstrijd: Jaarlijks vindt op het SVO de nationale wedstrijd plaats, waar twee winnaars uit de bus komen. Daarvan strijdt de nummer één de eerstvolgende finale voor de Europese titel. Nummer twee mag mee als reserve en is daarmee verzekerd van de eerste plek in het team van het jaar erop.

Dylan van Leeuwen werd winnaar van de voorronde op het SVO. Tessa Moerland werd tweede en neemt daarmee de reverse-positie in. Zij is dus verzekerd van een plek in het team van 2020.

Lees ook
YOUNG BUTCHER JOSJA HAAGSMA- OP DE WERKVLOER thumbnail

YOUNG BUTCHER JOSJA HAAGSMA- OP DE WERKVLOER

Ze doet mee aan de International Young Butchers Competition 2019, is razend enthousiast over het slagersvak en volgens haar werkgever 'de zonnebloem' van het bedrijf. Reden genoeg om Josja Haa…

Aanstaande finale van de International Young Butchers Competition vindt plaats op 4 en 5 mei 2019 in Frankurt. Smaak in de Zaak gaat mee en brengt verslag uit!

Lees ook
BEELDEN NATIONALE FINALE IYBC 2019 thumbnail

BEELDEN NATIONALE FINALE IYBC 2019

Vanmorgen is de voorronde voor de selectie van de tweede finalist van de International Young Butchers Competition van start gegaan. Deze vindt plaats op het SVO in Houten. Eind van de dag word…
Form icon

Geef je mening over Smaak in de Zaak

En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.

Delen
Aanmelden nieuwsbrief
Vind je dit artikel interessant?