Go to content
Menu

IN GESPREK MET WERKGEVER VAN ANDRÉ MENTING

Inspiratie
Header afbeelding voor IN GESPREK MET WERKGEVER VAN ANDRÉ MENTING

Smaak in de Zaak volgt André Menting, die nu nog bij de gemeente Renkum werkzaam is, maar die zich via de Ondernemersacademie Food klaarstoomt voor een onderneming in het slagersvak. 

Zijn huidige werkgever maakt dit mede voor hem mogelijk. We vroegen zijn manager waarom.

De eerste aflevering gemist? Bekijk het item hieronder!

Lees ook
DE WEG NAAR ONDERNEMEND SLAGER thumbnail

DE WEG NAAR ONDERNEMEND SLAGER

Dit is het verhaal van André Menting (48). Hij werkt bij de gemeente, leert het slagersvak en ondernemerschap aan de Ondernemersacademie Food en droomt van een eigen slagerij.   Bekijk onde…
Lees ook
De opleiding voor de slager van de toekomst! thumbnail

De opleiding voor de slager van de toekomst!

Een nieuwe opleiding voor jonge ondernemers met passie voor lekker eten, waar zij worden klaargestoomd voor het runnen van een eigentijdse slagerij. Dat is de Ondernemersacademie Food. In ges…

De Slagerswereld kampt met een te kort aan opvolging. Om daar verandering in te brengen werd Ondernemersacademie Food door de branche in het leven geroepen. De opleiding is bedoeld om potentiele ondernemers te enthousiasmeren voor het slagersvak en hen om te scholen tot ondernemend slager.

De komende tijd houdt Smaak in de Zaak je op de hoogte van het avontuur van Menting!

Delen
Aanmelden nieuwsbrief
Vind je dit artikel interessant?