IYBC: Hoe is het als je medewerker deelneemt?
IYBC

Ieder jaar strijdt er een Nederlands team voor de Europese titel tijdens de International Young Butcher Competition. De training die daaraan vooraf gaat, vraagt niet alleen de deelnemers, maar ook hun werkgevers een heuse investering. Gerk Biesma, werkgever van deelnemer Josja Haagsma, over wat haar deelname vergt en brengt.
Lees ook

YOUNG BUTCHER JOSJA HAAGSMA- OP DE WERKVLOER
Ze doet mee aan de International Young Butchers Competition 2019, is razend enthousiast over het slagersvak en volgens haar werkgever 'de zonnebloem' van het bedrijf. Reden genoeg om Josja Haa…
Lees ook

Om in de gaten te houden: Josja Haagsma
Niet alleen neemt ze zeker deel aan de finale van de International Young Butchers Competition 2019, ze overtuigde ons ook van haar presentatietalent tijdens de uitreiking van de Gouden Slager…
Josja Haagsma over de reactie van haar werkgever toen ze kenbaar maakte aan de wedstrijd deel te willen nemen.
Geef je mening over Smaak in de Zaak
En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.