Go to content
Menu

IYBC: Hoe is het als je medewerker deelneemt?

IYBC
Header afbeelding voor IYBC: Hoe is het als je medewerker deelneemt?

Ieder jaar strijdt er een Nederlands team voor de Europese titel tijdens de International Young Butcher Competition. De training die daaraan vooraf gaat, vraagt niet alleen de deelnemers, maar ook hun werkgevers een heuse investering. Gerk Biesma, werkgever van deelnemer Josja Haagsma, over wat haar deelname vergt en brengt.

Lees ook
YOUNG BUTCHER JOSJA HAAGSMA- OP DE WERKVLOER thumbnail

YOUNG BUTCHER JOSJA HAAGSMA- OP DE WERKVLOER

Ze doet mee aan de International Young Butchers Competition 2019, is razend enthousiast over het slagersvak en volgens haar werkgever 'de zonnebloem' van het bedrijf. Reden genoeg om Josja Haa…
Lees ook
Om in de gaten te houden: Josja Haagsma thumbnail

Om in de gaten te houden: Josja Haagsma

Niet alleen neemt ze zeker deel aan de finale van de International Young Butchers Competition 2019,┬áze overtuigde ons ook van haar presentatietalent tijdens de uitreiking van de Gouden Slager…

Josja Haagsma over de reactie van haar werkgever toen ze kenbaar maakte aan de wedstrijd deel te willen nemen.

Form icon

Geef je mening over Smaak in de Zaak

En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.

Delen
Aanmelden nieuwsbrief
Vind je dit artikel interessant?