Go to content
Menu

PRAKTIJKLES KOOKWORST MAKEN - SVO

SVO-praktijk
Header afbeelding voor PRAKTIJKLES KOOKWORST MAKEN - SVO

Smaak in de Zaak maakt je graag getuige van het onderwijs op het SVO. Deze editie maken de studenten kennis met de productie van verschillende kookworstsoorten.

Onderstaande reportage is in samenwerking met SVO (Rijswijk) tot stand gekomen.

Lees ook
VAN HALF VARKEN TOT VLEESWAREN - SVO thumbnail

VAN HALF VARKEN TOT VLEESWAREN - SVO

Je bent vrij nieuw in de vleeswereld en ineens ligt er een half varken voor je op tafel. Dat gebeurde vorige week op de slagersvakopleiding, in Rijswijk. Aan de studenten de opdracht er produc…

In het basisprogramma maakten de studenten al kennis met het productie-onderdeel, door het maken van een rook- of een barbequeworst. Onder het keuzedeel Worstmakerij wordt hier verdieping aan gegeven. Andere projecten binnen de cursus zijn: de verwerking van een half varken, bloed- en leverworst, verduurzaamde worstsoorten en pat├ęs. Alle facetten van de worstmakerij komen aan de orde.

Lees ook
HOTDOGS MAKEN IN DE KEUKEN VAN BUTCHER'S STORE thumbnail

HOTDOGS MAKEN IN DE KEUKEN VAN BUTCHER'S STORE

Het recept konden we helaas niet voor jullie ontfutselen, maar dit hebben we wel voor je: een minuut lang meekijken in de keuken van Butcher's Store, waar de slager hun beroemde hotdogs maakt.…
Form icon

Geef je mening over Smaak in de Zaak

En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.

Delen
Aanmelden nieuwsbrief
Vind je dit artikel interessant?