Go to content
Menu

SVO PRAKTIJKLES: BLOED- & LEVERWORST

SVO-praktijk
Header afbeelding voor SVO PRAKTIJKLES: BLOED- & LEVERWORST

Smaak in de Zaak neemt je graag mee in de onderwijsmethode van het SVO. Deze editie maken de studenten binnen hun keuzedeel Worstmakerij kennis met het proces van verschillende leverworstsoorten en bakbloedworst. 

Onderstaande reportage is in samenwerking met SVO (Rijswijk) tot stand gekomen.

Lees ook
PRAKTIJKLES KOOKWORST MAKEN - SVO thumbnail

PRAKTIJKLES KOOKWORST MAKEN - SVO

Smaak in de Zaak maakt je graag getuige van het onderwijs op het SVO. Deze editie maken de studenten kennis met de productie van verschillende kookworstsoorten. Onderstaande reportage is in sa…

Worst maken is onlangs toegevoegd aan de lijst met immaterieel erfgoed door het Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Nederland. Maar goed dat er nog zoveel nieuwe mensen het vak leren.

Lees ook
VAN HALF VARKEN TOT VLEESWAREN - SVO thumbnail

VAN HALF VARKEN TOT VLEESWAREN - SVO

Je bent vrij nieuw in de vleeswereld en ineens ligt er een half varken voor je op tafel. Dat gebeurde vorige week op de slagersvakopleiding, in Rijswijk. Aan de studenten de opdracht er produc…
Delen
Aanmelden nieuwsbrief
Vind je dit artikel interessant?