Go to content
Menu

TEAM NL HEEFT DE SMAAK TE PAKKEN: NU IS HET MENENS

IYBC
Header afbeelding voor TEAM NL HEEFT DE SMAAK TE PAKKEN: NU IS HET MENENS

Het jaar van deelname voor finalisten Josja Haagsma en Dylan van Leeuwen is aangebroken. Begin mei strijdt Nederland voor de Europese titel van Young Butcher 2019. Smaak in de Zaak nam poolshoogte bij de eerste training van het jaar bij. Een update.

Foto: Deborah Herder Fotografie

Lees ook
TWEEDE FINALIST IYBC BEKEND! thumbnail

TWEEDE FINALIST IYBC BEKEND!

Dylan van Leeuwen is de tweede Nederlandse finalist van de International Young Butchers Competition 2019. Hij zal samen met Josja Haagsma de Nederlandse titel verdedigen op de Europese wedstri…

Deelnemer Josja Haagsma werd vorig jaar al genomineerd en woonde de wedstrijd toen bij als reservekandidaat. Die unieke positie is dit jaar voor Tessa Moerland. Zij traint mee voor haar deelname volgend jaar en valt indien nodig in. 

Lees ook
YOUNG BUTCHER JOSJA HAAGSMA- OP DE WERKVLOER thumbnail

YOUNG BUTCHER JOSJA HAAGSMA- OP DE WERKVLOER

Ze doet mee aan de International Young Butchers Competition 2019, is razend enthousiast over het slagersvak en volgens haar werkgever 'de zonnebloem' van het bedrijf. Reden genoeg om Josja Haa…

Aanstaande finale van de International Young Butchers Competition vindt plaats op 4 en 5 mei 2019 in Frankurt. Smaak in de Zaak gaat mee en brengt verslag uit!

Alles over deze wedstrijd weten? Bekijk hier het overzicht van artikelen die Smaak in de Zaak hierover maakte.

Form icon

Geef je mening over Smaak in de Zaak

En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.

Delen
Aanmelden nieuwsbrief
Vind je dit artikel interessant?