TEAM NL HEEFT DE SMAAK TE PAKKEN: NU IS HET MENENS

Het jaar van deelname voor finalisten Josja Haagsma en Dylan van Leeuwen is aangebroken. Begin mei strijdt Nederland voor de Europese titel van Young Butcher 2019. Smaak in de Zaak nam poolshoogte bij de eerste training van het jaar bij. Een update.
Foto: Deborah Herder Fotografie

TWEEDE FINALIST IYBC BEKEND!
Deelnemer Josja Haagsma werd vorig jaar al genomineerd en woonde de wedstrijd toen bij als reservekandidaat. Die unieke positie is dit jaar voor Tessa Moerland. Zij traint mee voor haar deelname volgend jaar en valt indien nodig in.

YOUNG BUTCHER JOSJA HAAGSMA- OP DE WERKVLOER
Aanstaande finale van de International Young Butchers Competition vindt plaats op 4 en 5 mei 2019 in Frankurt. Smaak in de Zaak gaat mee en brengt verslag uit!
Alles over deze wedstrijd weten? Bekijk hier het overzicht van artikelen die Smaak in de Zaak hierover maakte.
Geef je mening over Smaak in de Zaak
En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.