Go to content
Menu

Tips van Butcher Björn: Eigentijds ondernemen

Innovatie
Header afbeelding voor Tips van Butcher Björn: Eigentijds ondernemen

In onze nieuwe rubriek Tips van Butcher Björn geeft onze nieuwe ambassadeur en eigenaar van Slagerij Björn van Koppen jou tips over het vak! Deze keer tips over eigentijds ondernemen!

Lees ook
Tips van Butcher Björn: Toonbank thumbnail

Tips van Butcher Björn: Toonbank

In onze nieuwe rubriek Tips van Butcher Björn geeft onze nieuwe ambassadeur en eigenaar van Slagerij Björn van Koppen jou tips over het vak! Deze keer vertelt hij waar je op moet letten voor…

Onderstaand voorzien we je nog van een samenvatting van de tips van Björn van Koppen!

Tip #1

Kijk met zekere afstand naar je eigen zaak en bedenk wat je er als buitenstaander van zou vinden. Zou je er al consument naar binnen stappen en wat geeft daarin de doorslag?

Tip #2

Neem een kijkje bij (vooruitstrevende) collega's om inspiratie op te doen. Kijk daarbij buiten de Nederlandse grenzen, België heeft bijvoorbeeld een aantal vooroplopende slagerijen!

Tip #3

Kijk vooral ook buiten de figuurlijke grenzen van je vak. Collega-ondernemers met een totaal andere winkel kunnen net zo interessant en inspirerend voor je zijn!

Tip #4

Houd het niet bij kijken. Ga het gesprek met hen aan over het ondernemen, over aanpak, visie en keuzes. Verdiep je in de visie van andere (vooroplopende) ondernemers. Niet om dat klakkeloos over te nemen, maar om de vertaalslag naar je eigen zaak te maken. Blijf vooral bij je zelf, maar verbreed je horizon!

Blijf Smaak in de Zaak volgen voor meer tips van Björn! Benieuwd naar zijn eigen bedrijf? Bekijk de video hier!

Tips over de inrichting en presentatie van je toonbank vind je hier!

Lees ook
De Smaak in de Zaak Social media-gids thumbnail

De Smaak in de Zaak Social media-gids

Ja het kost tijd, en nee het levert niet direct iets op. Toch kan het écht lonen om als versondernemer met social media aan de slag te gaan. Maar dat vergt wel geduld, creativiteit en discipl…
Form icon

Geef je mening over Smaak in de Zaak

En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.

Delen
Aanmelden nieuwsbrief
Vind je dit artikel interessant?