Go to content
Menu

Tips van Butcher Björn: Social media

Tip
Header afbeelding voor Tips van Butcher Björn: Social media

In onze rubriek Tips van Butcher Björn geeft slager en Smaak in de Zaak-ambassadeur Björn van Koppen jou tips over het vak! Deze keer vertelt hij wat in zijn ogen het belang en de voordelen van online verkoop zijn. 

Lees ook
Tips van Butcher Björn: Eigentijds ondernemen thumbnail

Tips van Butcher Björn: Eigentijds ondernemen

In onze nieuwe rubriek Tips van Butcher Björn geeft onze nieuwe ambassadeur en eigenaar van Slagerij Björn van Koppen jou tips over het vak! Deze keer tips over eigentijds ondernemen!Onderst…

'Je kan precies zien wie jouw verhaal op Instagram bekijkt en hen zie je in de winkel terug.'

Slager Björn van Koppen

OP EEN RIJTJE

Tip #1
Laat het vooral over aan iemand die er handig in is! Dat scheelt veel tijd in vergelijking met wanneer je het allemaal zelf moet uitvogelen.

Tip #2
Maak een dropbox of Groepschat (Whatsapp) aan, waar iedereen foto's en video's kan delen, die voor social media kunnen worden ingezet.

Tip #3
Onderschat de kracht van social media niet. Zeker Instagram is absoluut de moeite waard om in te investeren. Daar zie je direct wie de door jouw gedeelde verhalen bekijkt en diezelfde (jonge) mensen zie je in je zaak terug.

Lees ook
De Smaak in de Zaak Social media-gids thumbnail

De Smaak in de Zaak Social media-gids

Ja het kost tijd, en nee het levert niet direct iets op. Toch kan het écht lonen om als versondernemer met social media aan de slag te gaan. Maar dat vergt wel geduld, creativiteit en discipl…
Form icon

Geef je mening over Smaak in de Zaak

En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.

Delen
Aanmelden nieuwsbrief
Vind je dit artikel interessant?