Tips van Butcher Björn: Teamwork!

In onze rubriek Tips van Butcher Björn geeft slager en Smaak in de Zaak-ambassadeur Björn van Koppen jou tips over het vak! Deze keer vertelt hij hoe hij zorgt voor een goed functionerend team binnen zijn bedrijf.
OP EEN RIJTJE
Tip #1
Deel je kennis en visie zoveel als je kan op papier, zodat deze voor iedereen duidelijk is en je alles aan je collega's over zou kunnen laten.
Tip #2
Maak een duidelijke verdeling in taken en bijbehorende verantwoordelijkheden en spreek je personeelsleden daar waar nodig op aan. Dit schept orde en duidelijkheid en voorkomt dat er dingen mislopen omdat niemand zich er verantwoordelijk voor voelt.
Tip #3
Voor met al je personeelsleden functioneringsgesprekken in, waarin er persoonlijke aandacht is voor het presteren van de persoon in kwestie!
Bekijk hier andere afleveringen uit de serie Tips van Butcher Björn!

Tips van Butcher Björn: Eigentijds ondernemen
Geef je mening over Smaak in de Zaak
En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.