Go to content
Menu

Tips van Butcher Björn: Toonbank

Innovatie
Header afbeelding voor Tips van Butcher Björn: Toonbank

In onze nieuwe rubriek Tips van Butcher Björn geeft onze nieuwe ambassadeur en eigenaar van Slagerij Björn van Koppen jou tips over het vak! Deze keer vertelt hij waar je op moet letten voor een goed verkopende toonbank.

Lees ook
Tips van Butcher Björn: Personeelswerving thumbnail

Tips van Butcher Björn: Personeelswerving

In onze nieuwe rubriek Tips van Butcher Björn geeft onze nieuwe ambassadeur en eigenaar van Slagerij Björn van Koppen jou tips over het vak! Deze keer vertelt hij hoe je geschikte sollicitan…

Onderstaand voorzien we je nog van een samenvatting van de tips van Björn van Koppen!

Tip 1: Denk na over de hoogte waarop de producten in je toonbank aan de consument worden gepresenteerd. Zorg dat de afstand tussen je product en je consument zo klein mogelijk is.

Tip 2: Zorg dat er ten allen tijde vakbekwaam personeel aanwezig is, dat producten onder het ook van de consument kan afsnijden. Zo creëer je de kans om je expertise te tonen. Snij/hak dus zo veel mogelijk producten ter plekke af!

Tip 3: Varier in de hoogtes van de producten in je toonbank. Alles op één hoogte is lang niet zo spannend (en dus aantrekkelijk om naar te kijken) dan waar je toonbankpresentatie trapgewijs gaat.

Tip 4: Richt de meest prominente plek in je toonbank in voor je specialiteit! Het product dat je het liefst en het best verkoopt! Denk dus ook na over de grootte van de marge op een bepaalde categorie producten.

Blijf Smaak in de Zaak volgen voor meer tips van Björn! Benieuwd naar zijn eigen bedrijf? Bekijk de video hier!

 

Form icon

Geef je mening over Smaak in de Zaak

En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.

Delen
Aanmelden nieuwsbrief
Vind je dit artikel interessant?