Go to content
Menu

Tips van Butcher Björn: Webwinkel

Innovatie
Header afbeelding voor Tips van Butcher Björn: Webwinkel

In onze rubriek Tips van Butcher Björn geeft slager en Smaak in de Zaak-ambassadeur Björn van Koppen jou tips over het vak! Deze keer vertelt hij wat in zijn ogen het belang en de voordelen van online verkoop zijn. 

Lees ook
Tips van Butcher Björn: Eigentijds ondernemen thumbnail

Tips van Butcher Björn: Eigentijds ondernemen

In onze nieuwe rubriek Tips van Butcher Björn geeft onze nieuwe ambassadeur en eigenaar van Slagerij Björn van Koppen jou tips over het vak! Deze keer tips over eigentijds ondernemen!Onderst…

OP EEN RIJTJE

Tip #1
Focus je op de combinatie van een gigantisch sterke fysieke winkel met een webwinkel als verlengstuk daarvan.

Tip #2
Los van de service naar je consument (gemak!) biedt het online registreren van bestellingen overzicht. In één oogopslag weet je hoeveel BBQ-pakketten je moet (laten) samenstellen.

Tip #3
Ten derde is er een iets minder inzichtelijk, maar wel degelijk aanwezig voordeel: door te investeren in een website die goed functioneert en veel wordt bezocht verbetert je vindbaarheid. Zo komt een consument dus sneller bij jou terecht wanneer hij een BBQ organiseert! 

Lees ook
Doen of laten: online verkopen thumbnail

Doen of laten: online verkopen

Consumenten doen hun aankopen steeds vaker online. Dat geldt voor kleding, meubels, vakanties en jawel - ook voor boodschappen en maaltijden. Die ontwikkeling stelt versondernemers voor een mo…
Form icon

Geef je mening over Smaak in de Zaak

En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.

Delen
Aanmelden nieuwsbrief
Vind je dit artikel interessant?