Go to content
Menu

VAN HALF VARKEN TOT VLEESWAREN - SVO

SVO-praktijk
Header afbeelding voor VAN HALF VARKEN TOT VLEESWAREN - SVO

Je bent vrij nieuw in de vleeswereld en ineens ligt er een half varken voor je op tafel. Dat gebeurde vorige week op de slagersvakopleiding, in Rijswijk. Aan de studenten de opdracht er producten van maken. 

De studenten gingen aan de slag met het maken van producten als Porchetta, schouderham, coppa en ontbijtspek. Voor sommige van hen de eerste kennismaking met de herleiding van deze producten.  

Bekijk onze reportage!

Lees ook
OP FOODSAFARI MET NIEUWE LICHTING GENERATION FOOD! thumbnail

OP FOODSAFARI MET NIEUWE LICHTING GENERATION FOOD!

Smaak in de Zaak brengt je een indruk van een wel heel bijzondere dagles aan de SVO vakopleiding: Generation Food. Mee op foodsafari, waarbij de jonge foodliefhebbers kennis maken met versbedrijven.

De les maakt deel uit van het keuze-onderdeel Worstmakerij verdieping.

Lees ook
MEAT YOUNG BUTCHER DYLAN VAN LEEUWEN thumbnail

MEAT YOUNG BUTCHER DYLAN VAN LEEUWEN

Hij is jong, getalenteerd, bewonderaar van het slagersambacht en mesvaardig zoals weinig beginnende slagers dat al zijn. Zijn naam is Dylan van Leeuwen en hij vormt samen met Josja Haagsma het…
Form icon

Geef je mening over Smaak in de Zaak

En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.

Delen
Aanmelden nieuwsbrief
Vind je dit artikel interessant?