Go to content
Menu

VAN STUDENT VASTGOED TOT OPVOLGER GLEIS KEURSLAGER

Innovatie
Header afbeelding voor VAN STUDENT VASTGOED TOT OPVOLGER GLEIS KEURSLAGER

Afgelopen jaar werd er een initiatief gelanceerd om ondernemende en enthousiaste jonge mensen klaar te stomen voor de succesvolle overname van een foodspeciaalzaak. Koen Gleis (28) volgt de opleiding. Zo bereidt hij zich voor op de overname van het slagersbedrijf van zijn familie: Slagerij Gleis, in Aalten.

Lees ook
De opleiding voor de slager van de toekomst! thumbnail

De opleiding voor de slager van de toekomst!

Een nieuwe opleiding voor jonge ondernemers met passie voor lekker eten, waar zij worden klaargestoomd voor het runnen van een eigentijdse slagerij. Dat is de Ondernemersacademie Food. In ges…

De Ondernemersacademie Food werd 26 november officieel geopend door Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer. Ze zei daar: ''Dankzij dit soort initiatieven blijft het prachtige slagersvak ook behouden voor toekomstige generaties.''

De opleiding is vorig jaar opgericht, ontstaan en gefinancierd vanuit leveranciers, ambachtelijke slagers, KNS en SVO.

Lees ook
FAMILIEZAKEN: FAMILIE GLEIS IN AALTEN thumbnail

FAMILIEZAKEN: FAMILIE GLEIS IN AALTEN

De familie Gleis wordt door met vier man sterk vertegenwoordigd in het familiebedrijf Gleis keurslager. Koen Gleis (28) keerde onlangs – na verschillende studies - terug naar het honk. Vastb…
Form icon

Geef je mening over Smaak in de Zaak

En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.

Delen
Aanmelden nieuwsbrief
Vind je dit artikel interessant?