Go to content
Menu

Verzameling vers van Valk Versmarkt Voorschoten

Inspiratie
Header afbeelding voor Verzameling vers van Valk Versmarkt Voorschoten

Wie zich in versmarkten verdiept, komt Valk Versmarkt in Voorschoten tegen. Een veel genoemd voorbeeld van een grootschalige selectie verspeciaalzaken onder één dak. Smaak in de Zaak ging er langs voor een impressie.

Valk versmarkt is een concept waarbij de versbeleving centraal staat. De verswinkel bestaat uit verschillende versafdelingen, die samen een geheel vormen. Het vershof werd door Van der Valk gerealiseerd, vanuit de gedachte de kwaliteit van de horeca van Van der Valk direct aan de consument te bieden. Voorafgaand aan de bouw van de versmarkt – nu drie jaar geleden – zat er een klassieke slagerij op de locatie gevestigd. Binnen het nieuwe concept is de slagerij nog altijd de motor.

Meer dan een supermarkt  

De Versmarkt is meer dan een supermarkt. De versafdelingen worden door gespecialiseerde chefs geleid. Dus naast de verkoopmedewerkers zijn er opgeleide slagers, bakkers, vis-, groente- en kaasspecialisten op de vloer aanwezig. Er is dan ook altijd vraag naar vakkundig personeel. Verder is de keuze gemaakt om geen non-food aan te bieden. Dat is een duidelijke keuze. Het concept is bedoeld als een eigentijds, overdekt, veredeld marktplein.

Proeflokaal

Onder hetzelfde dak als de versmarkt zit een proeflokaal gevestigd. Daar kan worden geproefd van de kwaliteit van de verse producten uit de winkel. Verder is er koffie en zijn er toiletten, waardoor niemand voor één van beiden gehaast hoeft te vertrekken. De zaak is dusdanig gefaciliteerd dat een bezoek als een uitje kan worden ervaren.  

Bron: Winkelmanager Helma Guldemond

Form icon

Geef je mening over Smaak in de Zaak

En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.

Delen
Aanmelden nieuwsbrief
Vind je dit artikel interessant?