Go to content
Menu

Traceerbare Kingkrab dankzij QR-code

Innovatie
Header afbeelding voor Traceerbare Kingkrab dankzij QR-code

Mensen willen weten wat ze eten. Er zijn ondernemers die ver gaan in het beantwoorden van die vraag. De meest opvallende vormen die we bij Smaak in de Zaak tegen kwamen.

We beginnen met de Kingkrabben in het homarium van de Amsterdamse Seafoodbar.

Maar ook bij restaurant en slagerij The Black Fox, te Nijmegen nemen ze het nauw met de traceerbaarheid van de producten die ze hun gasten voorschotelen. De slager maakte er een vleesbijbel met alle informatie over de herkomst van het vlees. Persoonlijk wordt hij door de veehouder op de hoogte gehouden van het leven van de koeien.

Meer over het belang van het vertellen van het verhaal achter je producten lees je hier.

Form icon

Geef je mening over Smaak in de Zaak

En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.

Delen
Aanmelden nieuwsbrief
Vind je dit artikel interessant?