Go to content
Menu

Wild van wild: de verwerking van een zwijn

Onbekend
Header afbeelding voor Wild van wild: de verwerking van een zwijn

Eerder volgde Smaak in de Zaak De Jagende Kok Bert Buitenhuis tijdens zijn jacht op een wild zwijn. Nu zijn we te gast bij een workshop Van in het vel tot op het bord, waarbij Buitenhuis geïnteresseerde vleesliefhebbers laat zien hoe hij een zwijn verwerkt en bereidt.

Lees ook
Wild van wild: op jacht met De Jagende Kok thumbnail

Wild van wild: op jacht met De Jagende Kok

Het eten van wild is in trek. Niet op de laatste plaats omdat dierenwelzijn stijgt op het prioriteitenlijstje van een groeiende groep consumenten. Bert Buitenhuis is ambassadeur van het eten v…

'Er komen ook vegetariërs naar de workshop. Als je niet van industrievlees houdt, of bezwaar hebt tegen de manier waarop dieren worden behandeld, kan het eten van wild een mooie stap zijn.'

Bert Buitenhuis

'Uit respect voor het dier leg ik het vel altijd netjes uit.'

Bert Buitenhuis
Alt text

‘Ik kijk niet graag weg van wat er voor af gaat aan wat er op mijn bord ligt.’

Deelnemer Workshop
Delen
Aanmelden nieuwsbrief
Vind je dit artikel interessant?