YOUNG BUTCHER JOSJA HAAGSMA- OP DE WERKVLOER

Ze doet mee aan de International Young Butchers Competition 2019, is razend enthousiast over het slagersvak en volgens haar werkgever 'de zonnebloem' van het bedrijf. Reden genoeg om Josja Haagsma te volgen in aanloop naar én tijdens haar deelname aan de competitie voor jong slagerstalent.
Voor een kennismaking met aanstormend slagerstalent Josja Haagsma zochten we haar op in slagerij Biesma ter Opeinde, waar ze al zeven jaar werkt.

Om in de gaten te houden: Josja Haagsma
Smaak in de Zaak blijft Josja Haagsma de komende tijd volgen. Houd Smaak in de Zaak in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief om niks van haar avontuur te missen!
Tot nu toe hebben we nog niet veel van het waanzinnig werk van Tessa en Josja mogen prijs geven in verband met mogelijk meekijkende concurrentie. Wij kunnen niet wachten je te laten zien wat deze Young Butchers in hun mars hebben.
Geef je mening over Smaak in de Zaak
En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.