Go to content
Menu

Zwitserland wint Young Butcher's Competition

IYBC
Header afbeelding voor Zwitserland wint Young Butcher's Competition

Het Zwitserse team is kampioen geworden tijdens de International Young Butchers’ Competition 2018. De finale vond 27 en 28 februari plaats, in Parijs.

De Nederlandse Wessel Starink behaalde de tweede plaats op het onderdeel 5, bereiding van twee kant-en-klare gerechten. Kevin van der Veen werd tweede bij het onderdeel 6, bereiding en presentatie van een hoofdgerecht. In het individueel klassement won de Zwitser Markus Wuthrich.    

Teamcaptain vanuit het SVO Ron Kinkelaar, was voorafgaand aan de finale al berentrots op zijn team. Bekijk hier het interview met Kinkelaar en deelnemer Kevin van der Veen.

Bron: KNS.

Form icon

Geef je mening over Smaak in de Zaak

En help ons om nog meer van waarde te zijn voor versspecialisten als jij.

Delen
Aanmelden nieuwsbrief
Vind je dit artikel interessant?