Go to content
Menu

Over Smaak in de Zaak

Smaak in de Zaak is hét platform voor de Nederlandse versspecialist. Hierop vinden gepassioneerde versondernemers de nieuwste recepten, artikelen, columns en video’s over innovatie en trends in het verssegment.

Zo helpt Smaak in de Zaak hen om de specialist te blijven én het verschil te maken. Dus wacht niet langer: laat je inspireren door het vakmanschap van anderen, of deel jouw  succesverhaal met verscollega’s. Wij helpen je graag te blijven winnen op kwaliteit, smaak en beleving.

Vers biedt uitdagingen. Dat weet een versspecialist als geen ander en Smaak in de Zaak biedt content met informatie, tips en inspirerende voorbeelden. We publiceren over innovaties in de versbranche en andere branches, indien deze voor de ambachtelijke versspecialist relevant zijn. Smaak in de Zaak ziet hoe bijzonder de versbranche is en is in het leven geroepen om de versspecialist bij te staan.

Smaak in de Zaak, waar ambacht begrepen wordt

Omdat we graag open zijn over wat we doen, delen we hier een update van de resultaten die Smaak in de Zaak in het eerste halve jaar na lancering boekte!

''Als redacteur voor vers en bruisend online platform Smaak in de Zaak mag ik ambachtelijke versspecialisten inspireren om te blijven doen wat zij als geen ander kunnen: kwaliteit bieden. Waar die kwaliteit voor een slager, bakker, vis- of groentespecialist vanzelfsprekend is, zijn veel consumenten zich daar niet bewust van. Aan de versspecialisten de taak om de consument te overtuigen. Door vakkundigheid te laten zien, kennis te delen door het verhaal te vertellen en door trots te zijn op het prachtige ambacht dat zij beoefenen. Smaak in de Zaak is in het leven geroepen om hen op ideeën te brengen door voorbeelden te laten zien. Epos BV kent en waardeert de branche en gelooft in wat Smaak in de Zaak beoogt: op eigentijdse wijze ambacht de boost geven die het nodig heeft, maar bovenal verdient.''